Komisyon Üyeleri

Dr.Öğr.Üyesi Kozan UZUN
Arş.Gör.Ahmet MANSUROĞLU
Arş.Gör.Zeynep YILMAZ
  • Bologna süreci konusunda bilgilendirmeler yapmak.
  • Öğrencilerin ve fakültenin sürece aktif katılımını sağlanmak.
  • Bologna Sürecinin Sosyal Boyutunu güçlendirici çalışmalar yapmak.
  • Fakültemizin misyon, vizyon ve hedefleri ile iç ve dış paydaşların görüşleri dikkate alınarak nasıl bir mezun profilinin amaçlandığını gösteren Program Eğitim Amaçları’nı yazmak.
  • Programın eğitim amaçlarına ulaşabilmek için mezunların ne tür yeterliliklere (qualifications) sahip olmaları gerektiğinin açıklandığı Program kazanımlarını (Program Yeterlilikleri’ni)
  • Belirlenen program çıktılarına ulaşmak için hangi derslerin verilmesi gerektiğine karar vermek,
  • Her bir derse ilişkin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarından hangisi/hangilerini sağladığını belirleyerek Ders Öğrenme Çıktıları ile Program Çıktılarını ilişkilendirmek.
  • Ders öğrenme çıktılarını göz önüne alarak üniversitemizce belirlenen ortak formata uygun olarak ders öğretim planlarını hazırlamak.
  • Ders öğrenme çıktılarına ulaşabilmek için gerekli iş yükünü ve AKTS kredilerini hesaplamak.
  • Her programın programlarını tanıtıcı bilgiyi ve ders öğretim planlarını Türkçe ve İngilizce olarak hazırlamak.
  • Eğitim-Öğretim Planlarında yer alan/alacak her bir ders için “Öğrenme Çıktıları”nı yazmak.
  • Ders öğrenme çıktıları ile program çıktılarının uyumu için Program Kalite Güvence Sistemini kurulmasını sağlamak.
  • Program sonucunda Fakülte olarak “Güzel Sanatlar alanında nasıl bir birey yetiştireceğini” belirlemek için gereksinim çözümlemesi (İhtiyaç analizi)
  • Bologna koordinatörlüğünün düzenlediği Bologna Eğitim Komisyonu toplantılarına katılmak.
  • Ankara Üniversitesi sistemi içerisinde Güzel Sanatlar Fakültesi derslerinin Bologna bilgilerini güncel tutmak, ders eksikliklerini ilgili öğretim elemanına iletip güncellemek.